Klik untuk geser panel kiri

Saitik yo tentang urip ku

Jenengku Ari Nugroho celuk wae ari aku anak k-4 seko 4 bersaudara,asalku seko deso cilik ng sekitaran Jogja aku ngratau neng Bekasi wes 6 tahun.Kerjo dadi kuli pt ban arep.o wes due posisi Formen tapi wes bosen umpomo eneng kerjaan liyane sg gajine luweh aku pindah,haha,yowislah semene wae kan mung setitik judul,e...........